Terje Gulliksen (51) er ekte Oslo-gutt, oppvokst på Bjerke og bor nå i sitt nærmiljø på Løren i landets hovedstad.

«Det var min gamle onkel som inspirerte meg til å bli elektriker. Jeg elsket å koble opp elektrosett og fikse ting da jeg var guttunge. Så dette ble en helt naturlig yrkesvei», forteller Terje.

Da han var 18 år gammel ble han hyret som læring hos det som da het Nebb avd Oslo.

Dette firmaet ble siden hetende ABB, og der var Terje ansatt frem til 1993. Da valgte han å studere ved Sofienberg tekniske fagskole, som førte ham frem til installasjonbrev i gruppe L (sterkstrøm) i 1995. De neste par årene jobbet Terje for Braaten eiendom som driftsoperatør.

Terje Gulliksen på jobb i juni 2017.
Terje Gulliksen på jobb i juni 2017.

«Jeg ønsket meg større utfordringer. Med installasjonsbrevet i hånd hadde jeg grunnlaget for å starte en egen bedrift. Jeg hadde virkelig lyst til det og har ikke angret et sekund siden», forteller Terje.

Med årene har Terje Gulliksen og hans medarbeidere, Rune Slattum og Pål Gamborg, fått et svært godt grunnlag innenfor en stor rekke elektriske installasjoner.

De siste tiden har T-Elektro AS spesialisert seg innen store og små rehabiliteringsprosjekt: sikringsskap, kjøkken, bad, kjellere, tilbygg, utvidelser og oppgraderinger, m.v Med nordmenns hang til å pusse opp boligene sine er dette helt klart et vekstmarked.

«Personlig service» er med årene blitt en klisjé, men i dette tilfellet stemmer det med virkeligheten:

«Når du ringer til oss er det vi som tar telefonen, ikke en sentralborddame hos et stort firma. Du kan nærmest ringe oss døgnet rundt. Det hender titt og ofte at jeg må utsette lørdagspizzaen», sier Terje og ler.

«Det er vi i T-Elektro AS som kommer og møter kundene og utfører jobbene», sier Terje.

«Jeg elsker å stå opp tidlig om morgenen og komme meg ut på jobb.»

«Vi utfører oppdrag både for firma og privatpersoner. Jeg vet at mange kunder – om de er i et firma eller skal pusse opp huset sitt – setter pris på den personlige servicen vi utfører».

Alle vet at elektrikertjenester gjerne koster noen kroner, men prismessig ligger T-Elektro AS på et litt lavere gjennomsnittsnivå enn de fleste i Oslo & omegn-markedet.

«Jeg utfører de fleste jobbene i hovedstaden, mens mine to kolleger konsentrerer seg om Skedsmo og Lillestrøm-området. Men vi er fleksible og har ofte også oppdrag i andre deler av Akershus, Buskerud og Østfold».

 

Terje er parat med servicebilen!
Terje er parat med servicebilen!

 

Terje Gulliksen inne på hjemmekontoret.
Terje Gulliksen inne på hjemmekontoret.

Kontakt Terje via e-post her.

Ring ham på tlf nr. 977 57 272.

Legg igjen en kommentar