T-Elektro AS har vært i drift i over 20 år.

Selskapet ble startet av Terje Gulliksen i 1997 etter at han siden 18-års alderen hadde jobbet innenfor elektro. T-Elektro AS utfører arbeid både for privatpersoner og firma. Elektrikerfirmaet har tre ansatte.

T-Elektro AS er en totalleverandør innenfor elektriske installasjoner, vedlikehold, rehabilitering, el-kontroll og salg av elektriske produkter.

T-Elektro AS dekker Oslo, Buskerud og Akershus.

T-Elektro AS er medlem i Elektrounion, som sikrer våre kunder de beste produktene til markedets beste priser.

Fra 2016 er vi også medlem i NHO-foreningen NELFO, som er fagorganisasjonen for elbedriftene.

NELFO-merket symboliserer fagkunnskap, kvalitet, trygghet og felles kraft. Merket gir kundene trygghet for solid utført håndverk. I tillegg til dette har NELFO en garantiordning for forbrukerkunder som innebærer at vi sørger for retting av elanlegget når kunden kan dokumentere forskriftsmessige mangler. Basert på dette er du trygg på at det elektriske arbeidet på ditt elanlegg utføres i samsvar med gjeldende lover og forskrifter.

T-Elektro AS er også registrert hos DSB (Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap).

T-Elektro AS er også en godkjent lærebedrift i NELFO Oslo og omegn.

T-Elektro AS anbefaler Elsikkerhetsportalen. Elsikkerhetsportalen er utviklet av Elsikkerhet Norge AS. Her finner du all informasjon om elsikkerhet på ett sted.

Hos Kredittopplysningen har T-Elektro en rating på 6 og AAA (høyeste kredittverdighet). I bedømmelsen fra 2016 står det: Veletablert, sterk finansiell status og upåklagelige juridiske forhold.

T-Elektro er stolt sponsor av:

Kampen Janitsjarorkester
Vålerenga Ishockey

Følg T-Elektro AS på Facebook.

Legg igjen en kommentar